Vírustisztító Fénymeditáció

A tisztahangok rádió legutóbbi beszélgetésében, Paksi Zoltán, a félelemről is beszélt. Félelem ettől a legújabb vírustól pl. Ennek kapcsán eszembe jutott egy meditáció:

Képzeld el, hogy a házadat, lakásodat, a helyet ahol élsz egy fényburok veszi körül. Ragyogó arany színe van. Ehhez a fénygömbhöz egy fényfolyosó vezet, elején egy  fénykapu, s mielőtt belépsz a lakóteredbe, ezen keresztül mész. Ahogy áthaladsz rajta, minden vírus, betegséget okozó baktérium lehullik rólad, ruhádról, cipődről, mindenről, ami nálad van, s az anyaföld ölelő melege fogadja őt. Beszippantja Földanyánk, magához öleli, s mint megújult fényenergia tér vissza a körforgásba.

Tudd, hogy minden, amit félelem szült, nem valós, csak a tudat, a betegítő gondolat része, ami megnyilvánul, mert teret kap a létezésben. Érezd, ahogy átölel a fény, végigpásztázza minden egyes sejted, s a lappangó vírusok úgy hullanak a föld mélyébe, mint nyári zápor alatt az esőcseppek. Földet érnek, s átalakulnak. Időzz amíg jól esik ebben a gyógyító ölelésben, s napközben ha eszedbe jut a hely ahol élsz, lásd a ragyogó fényt is, amely körülöleli, s magadat is, ahogy lehullanak rólad a betegítő gondolatfoszlányok. Ezen a kapun bárki, aki áthalad, megtisztul, feltöltődve, fénnyel telve távozik, ha épp nem nálatok lakik.

Erősítheted fényangyali segítséggel, megkérheted őket, hogy vigyázzanak rád, kerüljön el ez a vírus például. De érdemes meghallgatni a beszélgetést a tisztahangok rádión, mert Paksi Zoltán egy gyakorlatot is tanít a félelem átalakítására.

Ami még fontos: mindig úgy fogalmazzunk, hogy a ne, nem szócska NE legyen benne. Mert akkor az ellenkezője valósul meg annak, amit szeretnénk.

Aki pedig nem hitte el, hogy nincsen betegség, mert minden a tiszta szeretet, a félelme erősebb volt, s beteg lett, menjen orvoshoz mindenképp. De aki még nem kapta el, de benne él a félelem, mert a média zúdítja felénk a megbetegítő, félelemkeltő gondolatokat, nos, ők még segíthetnek magukon a gyógyító fénykapu meditációmmal.

Éljétek bele magatokat. Érezzétek. S akkor a rontás elkerül benneteket, s mindenkit, akiket szerettek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük