Kulcsszó: pillanatok

Van úgy, hogy csak jönnek a gondolatok, de nem állnak össze kerek egésszé, egy szösszenet itt, egy pillanat ott, amolyan röpke sóhajok és óhajok. Aztán mikor beindul a Merkaba kerék, a dimmenzióragyogás megváltozik, s minden a helyén van, pont jókor, pont jó időben, s ragyog, ragyog a fény, miközben én magam egy vagyok a mindenséggel, s végtelen vagyok. Feltölt a jóérzés, s mosolyognom kell mindenek felett. Hát ez vagyok én, ennyi vagyok. Nincs különbség, nincs semmi,  dimmenzióragyogás, fénysugár vagyok. Egy a sok közül, s mindenkivel egy. Te is az vagy. Lásd a fényed:)

Kulcsszó. Szinte kihallottam egy könyvből, mikor kinyitottam valahol. Nem elég csak elképzelnünk dolgokat, figyelnünk is kell, hogy milyen érzést vált ki belőlünk. Kényelmes elképzelni? Könnyen megy? Ha nem, akkor lehet, hogy ez nem a mi utunk. Találjunk ki más elképzelni valót, természetesen valamilyen pozitív végkifejletet, egészséget, gazdagságot, boldogságot, akármit, ami jólesik, s nem esik nehezünkre beleélni magunkat. Mert csak akkor működik, akkor valósul meg, akkor játszanak kezünkre, az úgynevezett véletlenek.

S ha valami akadozik, nem az igazi, arra is fel kell figyelni, mert szintén nem a saját utunkat járjuk, lehet le kéne már térni róla, ha esetleg eddig muszáj volt menni rajta. Minddig van másik út, s más lehetőségek, csak tartsuk nyitva a szemünket, s ne terheljük gondolatainkat fölösleges rossz érzésekkel. Maradjunk tiszták, gondolatmentesek. Ebben segít a belégzés, kilégzés,  a pozitív megerősítések, amelyek, akár erről az oldalról is letölthetők, de egyénileg is elkészíthetők.

Kép:

http://farm2.static.flickr.com/1075/1337749333_03b6978c70.jpg

http://www.shafferfineart.com/The-Moment-of-Glory-copy.jpg

Kapcsolódó:

https://tudatos.gyermekvallas.hu/napi-tudatos/gyakorlat/dimmenziovaltas-fenyjarmu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük