Filmekről, önmagunkról 1.

Ismeritek dudus honlapját? www.dudus.hu Kártyák minden mennyiségben, lehet húzni, olvasni, töltődni. A linkajánlója is kiváló, nagyon képben van a honlap szerkesztő hölgy. (Egyszer interjúra hívtam valamelyik rádióhoz, de nem állt kötélnek).

Valamelyik nap újra néztem a Mennyei próféciák című filmet. http://www.monreal.hu/mozi/lelek/, itt “online” nézhető. Most is tudott újat mutatni, pontosabban emlékeztetni. Bár én a könyvre esküszöm. A magasabb rezgésszámra figyeltem oda megint, hogy amikor megtudja tartani ezt a szintet, láthatatlan lesz a másik dimmenzió számára, s nem érheti baj. A távolkeleti mesterek tanítása is hasonló dolgokról szól. Egyszerűen képtelenség bántani őket. Leír helyzeteket, ahol megtámadják őket, de mindig jól végződik, mert a magasabb rezgésszint állapotában tartják magukat.
No meg a szentségről is volt szó, hogy minden szent.
Szóval magasabb rezgésszám: a dolgok szépsége, amit megfigyelünk, attól töltődünk, ha mindenben látjuk a szépet. A gyerek még mindent szépnek lát, ezt kell erősíteni. Ha pl lát egy rózsát vagy bármilyen virágot, szívjuk be az illatát, töltsünk időt a csodálásával, engedjük át magunkon, tanítsuk meg magunkba olvasztani az érzést. S ha megvan, mondjuk neki, hogy most kívánjon valamit (de csak jót, semmi olyat, amely másoknak árthat, de erről már korábban volt szó), tegye buborékba, s küldje fel az Univerzumba.
A www.moovie.hu-n filmeket lehet nézni éjjel-nappal, tegnap megnéztem a Dragonball: Evolúció című filmet. Onnan is megjegyeztem magamnak valamit: légy önmagad, mondja a Goku nagyapja az ifjú harcosnak, s amikor szörnyé válik, ez a mondat visszaváltoztatja emberré. Jó ezt is átadni, az ömagunkban való hitet, tudatosítani bennük, hogy hinni tudjanak magukban (pici fiam rátüsszentett), illetve legyen mire emlékezniük. Kamaszéveimre visszaemlékezve a bizonytalanság a legnagyobb ellenség. Légy ömagad. Ez mindennél többet ér. folyt.köv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük