Dimmenzióváltás, fényjármű

Merkaba.  Nevezik fényszekérnek is. Miután használni kezdtem évekkel ezelőtt, sok helyzetből kimozdított már. Van úgy, hogy megrekedünk, elönt a rosszkedv, s nemtudjuk merre tovább, nincs kedvünk semmihez, s belenehezedünk az adott helyzetbe. Nos, ilyenkor jól jön a Merkaba. Ha magunk köré építjük, s beindítjuk, már ha van rá engedélyünk felsőbb énünktől, a dolgok változni kezdenek. Maguktól.

Jónéhány évvel ezelőtt, épp indulni készültem vissza anyáméktól Pestre, s rosszul lettem. Nagyon gyengének éreztem magam, fájt a hasam, hányingerem volt. A hátizsákom mázsás súlyúnak tűnt. Leültem, s felépítettem a Merkabámat. Az energiáim kiegyensúlyozódtak, s visszatért az erőm.  Emlékszem, meg is lepődtem, hogy milyen gyorsan “visszabootolt a rendszer”:)

Villamoson, tömegközlekedési eszközökön, sokszor úgy éreztem, láthatatlanná tesz. Persze, tudom, ott mindenki belebújik a saját kis világába, kissé fásultan, de ez valahogy más volt. Másik dimmenzióba kerültem.

A Merkabát fel lehet építeni bármire. Nemcsak magunkra, hanem tulajdonságokra, eseményekre, stb. Pl. sikeres vizsga, gyógyulás, szerelem, stb. Az a lényeg, hogy miközben építjük, arra a tulajdonságra, elért célra kell koncentrálni.

Mert, hogy ismételjem magam, fényjármű, ami az álló helyzetet elindítja valamerre.

Újabb tapasztalás, s egyben önvallomás is: nagyanyám kilencvenhat évesen már nagyon várta a halált, de valamiért a kaszás elkerülte őt. Szegény, már alig látott, alig hallott, csak feküdt, pelenkázni kellett, de a tudata épp volt. Állandóan imádkozott, nagyon vallásos volt, s még viccelődött is: múltkor egy kicsit rosszul lettem, imádkozni kezdtem,  hát nem jobban lettem?- mesélte bosszúsan. Aztán elszállt a tudat is, s csak egy kínlódó test maradt, de valami nem engedte továbblépni. Egyszercsak megéreztem a jelenlétét, s erős késztetést éreztem, hogy segítsek neki. Merkabát építettem, körbevettem vele, s azt kértem segítsen neki abban, amit ő szeretne. Még aznap meghalt. Nem meséltem el mindezt a családnak, s mégis, talán tudatalatt bűntetni akartak ezért, mert a születésnapomon temették el.

Én így imádkoztam érte. S ez a fajta ima rögtön megnyilvánul.

Kapcsolódó cikk:

https://tudatos.gyermekvallas.hu/napi-tudatos/gyakorlat/merkaba-vers

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük