Áramlat meditáció

Szeretetet sugárzok ki, szeretet vesz körül, szeretetet vonzok be mindenhonnan.

Ezt a mondatot állítottam be háttérképnek. Joseph Murphy: A tudatalattid csodálatos hatalma című könyv sorozatában ír ezekről a pozitív megerősítésekről. Azt állítja, hogy az ínség, veszteség, rosszkedv, mind az elme játékai, amiket nagyon közel engednek az emberek, s elhiszik, hogy nekik csak rossz lehet. Ő úgy segít, hogy kisebb imákat ad a hozzá fordulóknak, amellyel gyakorlatilag átprogramozzák a tudatalattijukat az emberek, s a negatív áramlatot, pozitív szellővé varázsolják.

Kitaláltam ma egy gyakorlatot adósság rendezésre. Összeszámolom, kinek mennyivel is tartozom: csatornázás, hitel, közszolgáltatók, stb. Majd elképzelem, ahogy egy lapot vagy füzetet tartok a kezemben, rajta tételesen felsorolva az összes adósságom.

Gyönyörű az idő, érzem a napsugarak melegét az arcomon, kellemes szellő simogat,  jókedvem van, mosolygok. Isten dicsősége körülölel engem, s megpihenek örökkévaló karjaiban, mondom magamnak. Ekkor szél kerekedik, kifújja a kezemből a füzetet, lapot, száll vele magasra, még magasabbra, már nem is látom.  Aztán egyszercsak elkezd ereszkedni az égből, pont a kezembe, s azt írja rajta: Minden Adósságod Rendezve. A felsorolás pedig egyenként kipipálva. Majd egy újabb papír érkezik. Több is van, mint elég, írja rajta. Nagyon jóérzés. Megkönnyebbülést érzek, s táncolni, énekelni van kedvem. Ekkor zenét hallok, felszabadultan táncolni kezdek.

Szempontok: ha kitaláltok egy történetet, éljétek bele magatokat, mert akkor sokszoros erővel működik. Ha az enyémet választjátok, legyetek jelen benne, higyjétek el, hogy igaz. Az Univerzum gondoskodik rólunk. Nincs olyan, hogy ínség, nincs olyan, hogy rossz. Ez mind csak az elme játéka, mert elhisszük neki. Nagy mágusok vagyunk mindannyian, pillanatok alatt csökkentett üzemmódra programozzuk magunkat, ahelyett, hogy elhinnénk, jogunk van bőségben élni, jogunk van megvalósítani mindazt, amit elképzelünk, ha ezzel az Univerzumot szolgáljuk.

Azt bezzeg elhisszük, hogy nincs elég pénzünk, mert nem vagyunk elég értékesek, hogy annyit keressünk, hogy több is legyen mint elég.

Tehát akár ott is kezdhetjük, hogy a háttérképünket megváltoztatjuk. Nyissuk meg az office csomagban a powerpoint programot, (az openoffice-nak is van egy nagyon hasonló programja), írjunk az első diára egy pozitív megerősítést, vagy akár többet is, mentsük el képként, s a háttérkép beállításoknál ezt a képet állítsuk be.

Dolgozzunk magunkon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük